Trouwen in Caribisch Nederland, een droom die werkelijkheid kan worden!

Bonaire, een prachtig romantisch en rustig eiland in de heldere blauwe Caribische zee, met een heerlijk warm klimaat en vriendelijke mensen.
Het jawoord geven op een zonovergoten strand, in de schaduw van een palmboom, in uw eigen of gehuurde accomodatie, alles is mogelijk op Bonaire.

Als grootste weddingplanner met veel ervaring en kennis kunnen wij alles voor u regelen. Alle handelingen, vanaf het regelen van de juiste documenten, contact met de ambtenaren, tot het verkrijgen van het huwelijksboekje, worden door ons verzorgd. Wij hebben huwelijken van 2 200 personen georganiseerd.
En natuurlijk vinden wij voor u ook uw droomlocatie, zodat u alleen maar uit hoeft te kijken naar en te genieten van de mooiste dag van uw leven!. Natuurlijk regelen wij ook zaken voor u zoals fotograaf, video, kapper, bruidsboeket, bruidsauto, champagne, bruidstaart, cateren van uw feest, diner of receptie, dit alles volgens uw eigen specifieke wensen.

Wij verzorgen huwelijken op maat en dus zijn ook de prijzen maatwerk. Wilt u ook uw droom werkelijkheid laten worden, neem contact met ons op en wij zullen graag uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken op: suze@suzesweddingsbonaire.com of op Facebook en wij reageren binnen 24 uur.

Veel bruidsparen zijn u voorgegaan, zie ons gastenboek op de website.
 Home  -  Services  -  Guestbook  -  Gallery  -  Contact  -  Affiliates  -  Sitemap


Design: Bonaire Design Studio